Nieuwsbrief juni 2023

 

Graag willen wij u weer eens informeren over de gang van zaken en vernieuwde items bij Gaspack. Daarom hebben wij deze nieuwsbrief voor u gemaakt. Zo leest u over de vernieuwde ondergeleidernokken, maakt u kennis met onze nieuwe collega Vincent Vossems, bereiden wij u alvast voor op onze sluiting in de bouwvakantie en leest u meer over de (technische) ondersteuning van onze doorcontrol.

Veel leesplezier gewenst en alvast een goede zomer(vakantie) namens Team Gaspack!
 

Nieuwe collega: Vincent Vossems

Goedendag, aan mij de eer om mij aan u voor te stellen. Wie ik ben? Mijn naam is Vincent Vossems, 28 jaar jong, geboren en getogen in Capelle aan den IJssel en sinds 18 jaren woon ik in West-Friesland.

Sinds april dit jaar ben ik bij Gaspack werkzaam als junior sales engineer. Een hele interessante functie waarin ik veel te maken heb met (technische) klantvragen. Daarnaast maak ik offertes, verwerk ik orders en ben ik verantwoordelijk voor het retourproces. Ook coördineer ik logistiek diverse exportprojecten. Na 5 jaar in de technische productie te hebben gewerkt, vanuit mijn vorige baan, kan ik de daar opgedane ervaring natuurlijk goed gebruiken in deze nieuwe functie. Het lijkt mij leuk u te ontmoeten, wie weet hebben wij binnenkort wel contact via de telefoon, per e-mail of een video meeting!
 
In mijn vrije tijd onderneem ik vaak dingen met mijn vrienden, van weekendjes weg tot avonden uit. Voor de rest ben ik echt een sportliefhebber, zoals bijvoorbeeld voetbal en Formule 1. Ik bezoek dan ook graag de diverse circuits in de omgeving. Dit drukke schema probeer ik zo af te stemmen dat ik ook nog genoeg tijd over houd voor mijn vriendin en andere interesses.

 

Nieuwe ondergeleider nokkensets

Veiligheid voor alles!

Vanaf heden hebben de deuren op vloerhoogte geen uitstekende delen meer. Deze innovatie komt het aangezicht maar hoofdzakelijk de veiligheid bij gebruik van de deur ten goede. Dit is gerealiseerd door het ontwerp van het ondergeleidersysteem te wijzigen.

De aluminium ondergeleider is nu net zo breed als de deur omdat de kunststof vloernok aan schuifzijde 50 mm breder is geworden. Dit levert gelijk ook voordeel op bij het verpakken en transporteren van uw deur. De bevestigingspunten van de vloernok blijft gelijk zodat er bij vervanging geen aanpassingen nodig zijn.

De nieuwe onderdelen zijn uiteraard te bestellen via onze webshop.
https://webshop.gaspack.nl/login
 

Bouwvak

De tijd vliegt en daarom willen we van de gelegenheid gebruik maken om u te informeren over de data waarop we gesloten zijn. In de weken 32 en 33 zijn het kantoor en productie vanwege de bouwvak volledig gesloten. In week 31 en 34 werken wij met een beperkte bezetting. Vanaf maandag 28-08 staan wij weer volledig voor u klaar.

Bij dringende storingen/technische problemen, belt u: 0228-565990.

 

Doorcontrol

Heeft u www.doorcontrol.eu al bezocht? Op deze website vindt u technische informatie zoals handleidingen, bedradingsschema's en instructievideo's die laten zien hoe u instellingen wijzigt en hoe u de meest voorkomende storingen oplost.

Deel deze website ook vooral met collega’s, vooral met de technici die de deuren installeren. Deze website is een geweldige bron van informatie die zij raadplegen wanneer ze aan de Doorcontrol werken.

 

GASPACK
Nieuwmarkt 2, 1681 NP Zwaagdijk-Oost, Nederland
Tel.: +31 (0) 229 - 26 74 57  |  info@gaspack.nl  |  www.gaspack.nl

Typefouten en/of prijswijzigingen voorbehouden. © gaspack.nl 2021

Wijzig je nieuwsbriefvoorkeuren | Afmelden