Nieuwe collega Vincent Vossems

Goedendag, aan mij de eer om mij aan u voor te stellen. Wie ik ben? Mijn naam is Vincent Vossems, 28 jaar jong, geboren en getogen in Capelle aan den IJssel en sinds 18 jaren woon ik in West-Friesland.

Sinds april dit jaar ben ik bij Gaspack werkzaam als junior sales engineer. Een hele interessante functie waarin ik veel te maken heb met (technische) klantvragen. Daarnaast maak ik offertes, verwerk ik orders en ben ik verantwoordelijk voor het retourproces. Ook co├Ârdineer ik logistiek diverse exportprojecten.

Na 5 jaar in de technische productie te hebben gewerkt, vanuit mijn vorige baan, kan ik de daar opgedane ervaring natuurlijk goed gebruiken in deze nieuwe functie. Het lijkt mij leuk u te ontmoeten, wie weet hebben wij binnenkort wel contact via de telefoon, per e-mail of een video meeting!

In mijn vrije tijd onderneem ik vaak dingen met mijn vrienden, van weekendjes weg tot avondjes uit.

Voor de rest ben ik echt een sportliefhebber zoals bijvoorbeeld voetbal en Formule 1. Ik bezoek dan ook graag de diverse circuits in de omgeving.

Dit drukke schema probeer ik zo af te stemmen dat ik ook nog genoeg tijd over houd voor mijn vriendin en andere interesses.