Intro Linda Brandsen

Aan mij de eer om iets over mezelf en mijn werkzaamheden bij Gaspack te vertellen.

Ik ben Linda Brandsen en ruim 2 jaar geleden ben ik begonnen als administratief/commercieel medewerker binnendienst. Samenwonend met Richard en trotse moeder van 2 kinderen (10 en 8 jaar). In mijn vrijetijd vind ik het leuk om dingen te ondernemen met mijn gezin en mag ik graag fietsen met vriendinnen door het Noord Hollandse landschap op de racefiets.

Samen met mijn collega Daniëlle zorgen wij er voor dat al uw orders en vragen adequaat worden behandeld. Wij zijn verantwoordelijk voor het gehele proces van offerte tot aan facturatie.

En uiteraard ondernemen we acties om onze kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en service te blijven optimaliseren. Daarnaast beheren en onderhouden wij de website, webshop en dragen wij bij aan de marketing en communicatie van Gaspack. Zo zijn wij nu al volop in voorbereiding voor de Chillventa beurs, die in oktober plaats vindt en waar wij met een stand aanwezig zullen zijn.

Het leuke aan mijn werk vind ik dat wij als “klein” Gaspack team alle orders begeleiden van het begin tot het einde. Een zeer afwisselende baan waar geen dag hetzelfde is, en waar nog elke dag dingen worden bijgeleerd.

Ik ben er trots op dat wij dit als team samen mogen en kunnen doen 😊.