FlexTrack: het innovatieve railsysteem voor de industriële sector

Maak kennis met FlexTrack, hét toonaangevende railsysteem in de industrie dat deuren veiliger en makkelijker laat schuiven dankzij het RVS-valsysteem.

Het buisrailsysteem voor iedere deur

In iedere industrie is innovatie de sleutel tot verbetering en efficiëntie. Innovatie staat daarom centraal bij Gaspack, en met trots introduceren we het FlexTrack railsysteem als game-changer voor bedrijfsdeuren in de industrie. In deze blog ontdek je waarom de FlexTrack schuifrail zorgt voor verbetering:

Eigenschappen van de FlexTrack

  • CE Gecertificeerd
  • Onderhoudsarm
  • Vervaardigd uit hoogwaardig RVS 304
  • Volledig circulair materiaal
  • Corrosiebestendig
  • Voedselveilig (foodsafe)
  • Ideaal voor hygiënische omgevingen
  • Eenvoudig aanpasbaar voor diverse deuren en kozijnen
  • Handmatig

De kracht van de FlexTrack

FlexTrack, ons veelzijdige buisrailsysteem, is zorgvuldig ontwikkeld door onze toegewijde Research & Development afdeling om deuren soepel en vloeiend te laten schuiven.

RVS-Val: veilige deursluiting

Het RVS-valsysteem zorgt voor een betere aansluiting op het kozijn en stevige aandrukking van de rubbers, waardoor de deur niet alleen veiliger wordt afgesloten maar ook beter isoleert. Een betere afsluiting leidt tot lagere energiekosten!

Volledig Roestvast Staal (RVS)

Alle componenten van de FlexTrack zijn gemaakt van hoogwaardig roestvast staal (RVS). Dit zorgt voor duurzaamheid en bestendigheid tegen corrosie, zelfs in de meest uitdagende omgevingen.

Uitvalbeveiliging

De unieke vorm van de rail, die naar beneden loopt aan de onderzijde, voorkomt dat de deur uit de rails kan vallen in de gesloten stand. Deze veiligheidsvoorziening, gecombineerd met de RVS-val, garandeert extra bescherming.

Extra stijfheid en stevigheid

De FlexTrack onderscheidt zich verder door de constructievorm van de buisrail, die zorgt voor extra stijfheid en stevigheid in vergelijking met gewone ronde buizen. Dit maakt niet alleen de installatie eenvoudiger, maar vereist ook minder raildragers per lengte rails.

Maatwerk en modulariteit

FlexTrack is beschikbaar als beslagset of los railsysteem, waardoor deurproducenten flexibel hun deuren kunnen uitrusten met het op maat gemaakte FlexTrack systeem.

Eenvoudige montage en transport

Dankzij de modulaire opbouw is de FlexTrack compact en eenvoudig te transporteren. De buisrail wordt in twee delen verstuurd, samen met het valsysteem en alle benodigde onderdelen. Dit maakt FlexTrack ideaal voor fabrikanten die snel en efficiënt willen werken.

Internationale verkrijgbaarheid

De FlexTrack is verkrijgbaar in 'Bulk' met buizen van 6 meter, met daarnaast een doos met alle onderdelen per geleiderails. De FlexTrack kan op iedere locatie eenvoudig op maat gemaakt worden, met behulp van bijvoorbeeld een lintzaag.

Schoonmaakvriendelijk ontwerp

Het RVS-materiaal en de vorm van het FlexTrack systeem maken het eenvoudig schoon te maken, zelfs in de meest veeleisende omgevingen. Het ontwerp zorgt ervoor dat vuil niet ophoopt en zorgt voor optimale afwatering dankzij schuin aflopende en afgeronde oppervlakken.

Veelzijdige toepasbaarheid

Dankzij het flexibele ontwerp kan de FlexTrack vrijwel op ieder kozijn en bij iedere deur worden geïnstalleerd, waardoor het de ideale keuze is voor diverse projecten. De FlexTrack biedt naast de functionaliteit ook een esthetisch verantwoorde oplossing voor een breed scala aan toepassingen.

Ontdek de vele voordelen van de FlexTrack!

Zorg voor efficiëntie, veiligheid en maatwerk. Wil je meer weten?

Meer weten over dit product?

Wilt u meer informatie over dit product of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.